Hellup!!!

Hoe kan ik jullie helpen?

Deze maand hebben wij bij JustMove het onderwerp verbinding, en dat is niet voor niets. Wij van Team JustMove merken dat we het contact met veel van jullie verliezen doordat wij niet fysiek geopend zijn. We zijn niet meer met elkaar verbonden. En dat missen we. Enorm.

Normaal kan ik/kunnen wij jullie in de lessen motiverende tools meegeven, vooral waarom het zo belangrijk is om te bewegen. Niet alleen om er mooi en strak uit te zien, maar om nog veel meer redenen zoals dat sporten goed voor je mentale welzijn is.

En wat zo mooi is, daarna vertellen jullie dit weer door aan je dierbaren , kennissen en op het schoolplein waardoor zo’n motivatietool best een groot bereik heeft.

En nu dus niet, en dat is shit….

Want weet je? De mensen die altijd toch al bewegen hebben dit niet nodig. Dat zijn de mensen die met de zoomlessen meedoen, de mensen die je buiten ziet hardlopen, en hun ommetjes ziet doen.

Ritme en regelmaat

De mensen die moeite hebben om hun beweegpatroon vast te houden vinden dit normaal al lastig, laat staan nu in deze lockdown. We zijn immers op veel vlakken uit ons ritme gehaald en daarmee komt de gewoonte van sporten te versloffen.

De mensen die ik dan na enige tijd wel weer spreek, uiten zich vrij ongelukkig over hun welzijn. Ze zijn vaak aangekomen, zitten niet goed in hun vel en hebben meer lichamelijke klachten (en dat heeft natuurlijk allemaal met elkaar te maken). De klachten komen mede door een inactieve levensstijl.

Ik lees wat vakbladen en in van deze vakbladen stond een lezenswaardig artikel, waarvan gelukkig ook een filmpje op YouTube is verschenen.

Tja… Wat denk jij?

Bewegen kan op veel manieren

Op welke manieren kunnen we bewegen? Eén daarvan is naar de sportschool gaan, maar dit is fysiek niet mogelijk. Maar wij van Team JustMove zijn van mening dat we je nog steeds kunnen helpen. Denk aan de de YouTube-workouts, door personal trainingen, door Zoomlessen, door de virtuagym-app waarin je home workouts vindt. En door tips te geven zoals het ommetje en de lockdown challenge.

Is er iets wat je hierin mist?

Wij worden blij van feedback: van een reactie op een filmpje, blog of challenge… Zo blijven we toch nog met elkaar verbonden.

Dus hellup, laat van je horen! Wat kunnen wij nog doen om jou te helpen? Je kunt het hieronder kwijt.