Sporten bij JustMove

JustMove is niet alleen maar sporten

We bieden veel meer!

We ontvangen je hartelijk en met aandacht. En we begeleiden je vooral met aandacht. We slepen je met aandacht door je workout.

Motivatie, enthousiasme en luisteren

Bij JustMove vind je de trainers die je motiveren, enthousiasmeren, remmen, luisteren, adviseren en mobiliseren.

Bij JustMove kun je socializen, lachen en huilen. Je ontmoet bekenden én nieuwe mensen. En samen dagen we elkaar uit. Samen zorgen we voor een fijne sfeer en een opgeruimd huis.

Als je bij JustMove sport mag je jezelf zijn. Onhandig, onervaren, of juist al heel ver zijn en meer willen? Iedereen is welkom. Je mag hijgen in de les, bijna flauwvallen en je arm uit de kom laten gaan (dat laatste liever niet), maar wij zullen er alles aan doen om je met een voldaan gevoel naar huis te sturen.

Kleine groepen

De groepslessen bij JustMove vinden altijd in relatief kleine groepen plaats. Sporten in kleine groepen geeft veel energie en een fijn groepsgevoel. Je wordt gezien, je wordt gemotiveerd, en samen zorgen jullie ervoor meer uit de training te halen!

Aandacht voor jou

Wij werken ook met mensen die het moeilijk vinden om te accepteren dat ze bepaalde dingen lichamelijk niet (meer) kunnen, of die altijd forser zullen blijven. Het belangrijkste is dat zij het plezier in bewegen kunnen (her)vinden. Daar helpen wij je graag bij. Heel graag zelfs.

We zijn er voor jou om je vol aandacht, betrokkenheid en motivatie te begeleiden