Het team

Isabelle

Isabelle is zelfstandig ondernemer. Bij JustMove is zij groepsles-docente, BGN-Gewichtsconsulente en coach. Je kunt ook bij haar terecht voor advies over voeding. Isabelle is allround opgeleid én ervaren in het geven van groepslessen. Je kunt haar dus op verschillende plekken bij JustMove tegenkomen.

Yannick

Yannick is een zelfstandig ondernemer. Hij is een gedreven, creatieve en enthousiaste personal trainer.
Hij heeft zijn diploma CIOS behaald: hiermee heeft hij zijn Fitvak A, B, C én sportverzorger hersteltrainer. Ook is hij een van de fitnessinstru​cteurs bij JustMove.

Met de groepsles “Circuit 4 men ” houdt hij alle mannen gemotiveerd. De mannen hebben mede door zijn begeleiding al mooie resultaten behaald. Yannick is altijd in voor een leuk gesprek, en hij helpt graag iedereen waarbij nodig.

Nienke

Nienke kun je op maandag, donderdagavond en zaterdagochtend aan haar mouw trekken voor al jouw fitnessvragen. Ze geeft met veel passie de Grit-lessen die op maandag en donderdagavond zijn.

Heb je een motivatieprobleem? Vraag of Nienke een schema voor je maakt! Zij zorgt voor uitdaging en afwisseling in jouw workout. Nienke doet de studie Fysiotherapie die ze kan toepassen als daar behoefte aan is.

Carola

Is jouw bedrijf aangesloten bij bedrijfsfitness Nederland? Dan heb je mazzel, want dat is JustMove ook! Carola verzorgt hiervoor de administratieve afhandeling. Op woensdagochtend is ze onze receptiemedewerkster. Zij is op de hoogte van alle ins en outs bij JustMove en werkt nauw samen met Marloes.

Joost

Joost heeft zijn fysiotherapiepraktijk Improve Stolwijk gehuisvest in onze sportschool. Daarnaast is hij personal trainer, en is hij op maandag- en donderdagochtend in de fitness te vinden.

Hetty

Hetty is onze virtuagym-expert. Zij werkt voornamelijk achter de schermen.

Heb je vragen over de virtuagym-app? Hetty lost het op 🙂 Soms zul je haar bij de receptie treffen om daar wat klussen te klaren. Ze is een echte regelateur!

Tevens runt zij haar eigen bedrijf “Locatieverhuur in de polder, de BUYTENSTEK” met veel enthousiasme. Hier geven wij ook onze buitenlessen: Bedrijffsport, Bootcamp, Circuit 4 men.

Geraldine

Op woensdagavond is Geraldine onze gezellige receptiemedewerkster. Ze weet precies wie er binnen zijn en hoe je heet, ook als ze je pas één keer heeft gezien!

Jacqueline

Jacqueline stylet er op los. Zij zorgt er voor dat JustMove er altijd op zijn mooist uitziet.

Marloes

Marloes is de oprichtster van en de drijvende kracht achter JustMove. Met veel Energie geeft ze verschillende groepslessen, is ze personal trainer én geeft ze begeleiding in de fitness. Daarnaast organiseert Marloes met veel enthousiasme evenementen voor de leden van JustMove.

Babe

Babe is een Franse bulldog van 2 jaar oud. Ze is een echt teamlid en dé sportbabe van JustMove!

Babe is niet heel vaak op de sportschool, maar als ze er is dan ligt ze aan de riem en in haar mandje bij de receptie. Een knuffel kan ze erg waarderen, maar ook deze Sportbabe let op haar voeding- dus geen koekjes of andere lekkernijen geven.