Het team

Isabelle

Isabelle is zelfstandig ondernemer. Bij JustMove is zij groepsles-docente, BGN-Gewichtsconsulente en coach. Met veel enthousiasme is Isabelle elke vrijdagochtend en -avond bij JustMove in de fitness voor instructies, begeleiding of misschien zelfs een personal training. Je kunt ook bij haar terecht voor advies over voeding. Isabelle is allround opgeleid én ervaren in het geven van groepslessen. Je kunt haar dus op verschillende plekken bij JustMove tegenkomen.

Yannick

JustMove is een leerbedrijf en biedt dus stageplaatsen aan. Yannick, afkomstig van de CIOS-opleiding te Goes is onze stagiair en wordt begeleid door Joost. Je vindt Yannick elke dinsdag in de fitness, waar hij onder leiding van Joost de fijne kneepjes van het vak leert. Hij voetbalt bij Jodanboys in Gouda.

Carola

Op maandagavond en woensdagochtend vind je Carola bij de receptie. Zij is op de hoogte van alle ins en outs bij JustMove en werkt nauw samen met Marloes.

Joost

Sinds dat JustMove bestaat heeft Joost zijn eigen fysiotherapiepraktijk aan huis: Improve.

Daarnaast werkt Joost als personal trainer, en biedt hij begeleiding in de fitness op maandagochtend, dinsdagavond en donderdagochtend.

Sinds januari 2019 geeft Joost ook de les Bodyboxx. Dit is een cardioles met boksen en kickboksen. Elke dinsdagavond om 20:15 uur kun je hieraan meedoen.

Annelies

Rust in je hoofd én een sterker lichaam? Annelies helpt je tijdens haar yogalessen op dinsdag en donderdag om je meer bewust van je lichaam te worden. Zweverig? Welnee, beide benen op de grond!

Hilbert

Onze blije en ritmische zumbaleraar heet Hilbert. Iedereen die niet van sporten houdt zou zichzelf eens moeten uitdagen om bij hem een Zumbales mee te doen. We weten zeker weten dat je blij naar huis gaat!

Hilbert daagt je uit om lekker te dansen en niet meer te denken “Oh jee, sta ik niet voor gek?!” Hij doet de heerlijke danspassen voor, maar doe jij ze op jouw manier is dat ook helemaal goed. Elke dinsdagavond om 19 uur kun je meedoen.

Geraldine

Op woensdagavond is Geraldine onze gezellige receptiemedewerkster. Ze weet precies wie er binnen zijn en hoe je heet, ook als ze je pas één keer heeft gezien!

Carla

Maandagochtend is bij ons Carla op haar best. Ze is receptiemedewerkster en zorgt ervoor dat alles er picobello in orde uitziet.

Jacqueline

Jacqueline stylet er op los. Zij zorgt er voor dat JustMove er altijd op zijn mooist uit ziet.

Yndia

Dit is onze sportbabe: Yndia! Zij doet de opleiding handhaving en toezicht, en voetbalt in haar vrije tijd. Op donderdagavond is JustMove haar domein.

Marloes

De oprichtster van JustMove is ook de Juf voor Bodypump, Pilates, Propilates, Piloxing en Corestability. Daarnaast geeft ze begeleiding in de fitness en is ze personal trainer.