image

Wij zijn JustMove

Bij JustMove kun je socializen, lachen en huilen. Je ontmoet bekenden én nieuwe mensen. En samen dagen we elkaar uit. Samen zorgen we voor een fijne sfeer en een opgeruimd huis.

Nieuws

Verplichte controle op de ‘corona-QR’

Beste leden van JustMove, Vanaf aanstaande zaterdag 6-11-2021 zijn sportscholen verplicht te controleren op de corona-QR-code. In dit bericht vertellen we je er alles over. Hoe zal de controle bij JustMove verlopen? Bij binnenkomst zal er een medewerker klaarstaan om jouw QR-code te checken. Wil je deze alvast paraat houden? Zoek hem alvast de app […]

Strakker worden zonder afvallen?

Wat doe je als je wel strakker wilt worden, maar niet hoeft af te vallen? Je bent eigenlijk al redelijk op een gewicht en omvang die je fijn vindt. Toch heb je het doel om ietsje strakker in je vel te zitten. In feite wil je dus vetmassa verminderen en spiermassa opbouwen. Qua gewicht vind […]

Eet je fruit!

Ik hoor twee sportende gasten tegen elkaar zeggen “Doe jij nog wel eens een eiwit-shakie na het sporten?” Waarop de ander antwoord: “Nee ik vind het niet zo lekker man. Het smaakt zo chemisch. Ik ben wel van plan om het te bestellen, maar ik weet nog niet welke.”

7 tips voor veilig sporten en bewegen met warm weer

Voor sommige heerlijk, voor anderen juist vervelend. Het warme weer! Het hoeft voor jou geen reden te zijn om te stoppen met bewegen. Een stukje lopen of fietsen kan altijd. Wil je graag intensiever gaan sporten, zoals bootcamp, bodypump of fitness? Dit kan prima. Het is dan wel het goed om wat voorzorgsmaatregelen te treffen.

Prijzen

JustMove heeft drie aantrekkelijke lidmaatschappen: voor ieder wat wils.

Gym

€ 26 per maand
  • Zoveel fitness als je wilt
  • Geen groepslessen

1 les per week

€ 29 per maand
  • 1 groepsles per week
  • Kies zelf je les

Onbeperkt

€ 40 per maand
  • Zoveel fitness als je wilt
  • Zoveel groepslessen als je wilt

PERSONAL TRAINING

Personal training is een geweldig middel om je doelstellingen te behalen. Door een unieke combinatie van aandacht, focus, betrokkenheid en een persoonlijk plan, gaan we samen voor jouw succes.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn auto kwijt?

Naar de sportschool kom je natuurlijk op de fiets, dat is logisch! Is dit voor jou toch echt onmogelijk, dan houd je natuurlijk rekening met het parkeerbeleid.

Check eerst altijd of er ruimte is op de parkeerplaatsen voor JustMove. Zijn deze bezet, dan is er nog ruimte bij de brievenbus (Koolwijkseweg).

Let op: overdag zijn er weinig plekken beschikbaar, dus waar je je auto ook neerzet, het leidt tot overlast voor de omliggende bedrijven!

In de avonduren én op zaterdag kun je bij Buro 210 je auto kwijt in de parkeervakken.

Waar kan ik mijn (waardevolle) spulletjes kwijt?

We hebben kluisjes waarin je jouw (waardevolle) spulletjes kunt opbergen.

Hoe zit het met de hygiëne?

Bij JustMove vinden we het superbelangrijk dat je altijd een SCHONE sportschool aantreft. Er wordt dagelijks schoongemaakt, en tussendoor checken we geregeld douches en toilet. Maar je kunt zelf ook bijdragen door na gebruik van een apparaat even een doek erover te halen.

Die apparaten, zijn die wel in orde?

We hebben een monteur die tweemaal per jaar alle apparaten controleert en verzorgt. En mocht er tóch iets stukgaan, dan zal het ding binnen 24 uur gerepareerd worden.

Is er een kledingvoorschrift?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in onze sportschool. Daarom hanteren we een kledingvoorschrift waarin geldt dat je ‘van borst tot bovenbeen’ bedekt bent.

Privacy, foto’s en filmpjes

We maken best wel eens foto’s en filmpjes om aan anderen te laten zien hoe wij werken. Als jij daar op voorkomt zullen we je altijd vragen of je het oké vindt dat we het beeldmateriaal publiceren. Lees hier meer over privacy bij JustMove.

Is er een AED aanwezig?

In de sportschool is ook een AED (Automatische Externe Defibrillator) aanwezig. Hiervoor gaan we regelmatig op herhaling: elk half jaar.