image

Wij zijn JustMove

Bij JustMove kun je socializen, lachen en huilen. Je ontmoet bekenden én nieuwe mensen. En samen dagen we elkaar uit. Samen zorgen we voor een fijne sfeer en een opgeruimd huis.

Nieuws

Onzekerheid

Tja… we hebben ze denk ik allemaal. Onzekerheden. ‘Hoe kom je van ze af?’ Is eigenlijk de eerste gedachte die in mij op komt. Ook nu op dit moment voel ik ze, al schrijvende aan dit blog. Of een paar weken terug op een feestje toen ik niet blij was met mijn outfit die avond, […]

Jaap Both, voor en na

Jaap sport elke dag bij JustMove- en niet zonder reden. Een maand of negen geleden ging het roer om. Jaap was onzeker, keek niet graag naar zichzelf in de spiegel en wilde zelfvertrouwen kweken. Allereerst bleef hij van de suikers af, ging meer sporten en bewegen. Inmiddels is het sporten nagenoeg een verslaving geworden. “Als […]

High Five 2: de dronebeelden

Op 17 september werd High Five 2 gehouden op De Buytenstek te Stolwijk. Zes teams met elk acht deelnemers streden om de felbegeerde wisselbeker, vorig jaar gewonnen door Just Family. En ook dit jaar mag de beker bij Just Family op de schoorsteenmantel staan! Het was natuurlijk weer een heerlijk(e) sportieve middag met een grote […]

Geen nieuwe start, wel nieuws

Beste leden, We lijken het einde van alle beperkingen in verband met covid-19 in zicht te hebben. Wat verlangen we er naar. Goeie kans dat je met alles al bekend bent, maar toch even een overzicht. Vanaf vrijdag 18-2-2022 zijn mondkapjes niet meer verplicht in de sportscholen. Voel jij je er echter prettig bij, voel […]

Prijzen

JustMove heeft drie aantrekkelijke lidmaatschappen: voor ieder wat wils.

Gym

€ 29 per maand
  • Zoveel fitness als je wilt
  • Geen groepslessen

1 les per week

€ 30 per maand
  • 1 groepsles per week
  • Kies zelf je les

Onbeperkt

€ 41,50 per maand
  • Zoveel fitness als je wilt
  • Zoveel groepslessen als je wilt

PERSONAL TRAINING

Personal training is een geweldig middel om je doelstellingen te behalen. Door een unieke combinatie van aandacht, focus, betrokkenheid en een persoonlijk plan, gaan we samen voor jouw succes.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn auto kwijt?

Naar de sportschool kom je natuurlijk op de fiets, dat is logisch! Is dit voor jou toch echt onmogelijk, dan houd je natuurlijk rekening met het parkeerbeleid.

Check eerst altijd of er ruimte is op de parkeerplaatsen voor JustMove. Zijn deze bezet, dan is er nog ruimte bij de brievenbus (Koolwijkseweg).

Let op: overdag zijn er weinig plekken beschikbaar, dus waar je je auto ook neerzet, het leidt tot overlast voor de omliggende bedrijven!

In de avonduren én op zaterdag kun je bij Buro 210 je auto kwijt in de parkeervakken.

Waar kan ik mijn (waardevolle) spulletjes kwijt?

We hebben kluisjes waarin je jouw (waardevolle) spulletjes kunt opbergen.

Hoe zit het met de hygiëne?

Bij JustMove vinden we het superbelangrijk dat je altijd een SCHONE sportschool aantreft. Er wordt dagelijks schoongemaakt, en tussendoor checken we geregeld douches en toilet. Maar je kunt zelf ook bijdragen door na gebruik van een apparaat even een doek erover te halen.

Die apparaten, zijn die wel in orde?

We hebben een monteur die tweemaal per jaar alle apparaten controleert en verzorgt. En mocht er tóch iets stukgaan, dan zal het ding binnen 24 uur gerepareerd worden.

Is er een kledingvoorschrift?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in onze sportschool. Daarom hanteren we een kledingvoorschrift waarin geldt dat je ‘van borst tot bovenbeen’ bedekt bent.

Privacy, foto’s en filmpjes

We maken best wel eens foto’s en filmpjes om aan anderen te laten zien hoe wij werken. Als jij daar op voorkomt zullen we je altijd vragen of je het oké vindt dat we het beeldmateriaal publiceren. Lees hier meer over privacy bij JustMove.

Is er een AED aanwezig?

In de sportschool is ook een AED (Automatische Externe Defibrillator) aanwezig. Hiervoor gaan we regelmatig op herhaling: elk half jaar.