image

Wij zijn JustMove

Bij JustMove kun je socializen, lachen en huilen. Je ontmoet bekenden én nieuwe mensen. En samen dagen we elkaar uit. Samen zorgen we voor een fijne sfeer en een opgeruimd huis.

Nieuws

Ook wij zijn een oplossing

Het Covid-19 virus is nog niet moe, en ik als onderneemster in de sport ook niet! De ic-artsen en verpleegkundigen- die zijn moe. We moeten hen helpen. En ik heb daar een idee over en voor. Je hoeft denk ik niet driemaal te raden: je weet best dat ik SPORTEN bedoel. Zouden we met z’n […]

Eten en drinken rondom jouw sportmoment

Isabelle schreef eerder een blog over De nieuwe excuses. Maar ze weet gelukkig ook alles van verstandig eten! Deze week vertelt ze erover.

Koppen vangen!

Je bent een gedreven werknemer/ondernemer/zzp’er. Je bent een alleskunnende moeder. Je bent de ideale schoondochter. Je bent die best lekkere partner en de grappigste altijd klaarstaande vriendin, die joviale gezellige zus en ook nog die altijd klaar willen staande dochter. Kop jij veel klussen, vragen, uitnodigingen en meer húp terug bij de ander? Of kun […]

De nieuwe excuses

Deze blog werd geschreven door Isabelle Herkenbaar? Bij een nieuw tijdperk horen ook nieuwe excuses. Maar wij, de coaches van Just Move, zijn onszelf niet als we deze excuses niet doorbreken voor jullie. Dat doen we dus maar al te graag! In welke ‘nieuwe excuses’ kun jij je vinden? Je wacht nog ‘even’ met sporten, […]

Prijzen

JustMove heeft drie aantrekkelijke lidmaatschappen: voor ieder wat wils.

Gym

€ 26 per maand
  • Zoveel fitness als je wilt
  • Geen groepslessen

1 les per week

€ 29 per maand
  • 1 groepsles per week
  • Kies zelf je les

Onbeperkt

€ 40 per maand
  • Zoveel fitness als je wilt
  • Zoveel groepslessen als je wilt

PERSONAL TRAINING

Personal training is een geweldig middel om je doelstellingen te behalen. Door een unieke combinatie van aandacht, focus, betrokkenheid en een persoonlijk plan, gaan we samen voor jouw succes.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn auto kwijt?

Naar de sportschool kom je natuurlijk op de fiets, dat is logisch! Is dit voor jou toch echt onmogelijk, dan houd je natuurlijk rekening met het parkeerbeleid.

Check eerst altijd of er ruimte is op de parkeerplaatsen voor JustMove. Zijn deze bezet, dan is er nog ruimte bij de brievenbus (Koolwijkseweg).

Let op: overdag zijn er weinig plekken beschikbaar, dus waar je je auto ook neerzet, het leidt tot overlast voor de omliggende bedrijven!

In de avonduren én op zaterdag kun je bij Buro 210 je auto kwijt in de parkeervakken.

Waar kan ik mijn (waardevolle) spulletjes kwijt?

We hebben kluisjes waarin je jouw (waardevolle) spulletjes kunt opbergen.

Hoe zit het met de hygiëne?

Bij JustMove vinden we het superbelangrijk dat je altijd een SCHONE sportschool aantreft. Er wordt dagelijks schoongemaakt, en tussendoor checken we geregeld douches en toilet. Maar je kunt zelf ook bijdragen door na gebruik van een apparaat even een doek erover te halen.

Die apparaten, zijn die wel in orde?

We hebben een monteur die tweemaal per jaar alle apparaten controleert en verzorgt. En mocht er tóch iets stukgaan, dan zal het ding binnen 24 uur gerepareerd worden.

Is er een kledingvoorschrift?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in onze sportschool. Daarom hanteren we een kledingvoorschrift waarin geldt dat je ‘van borst tot bovenbeen’ bedekt bent.

Privacy, foto’s en filmpjes

We maken best wel eens foto’s en filmpjes om aan anderen te laten zien hoe wij werken. Als jij daar op voorkomt zullen we je altijd vragen of je het oké vindt dat we het beeldmateriaal publiceren. Lees hier meer over privacy bij JustMove.

Is er een AED aanwezig?

In de sportschool is ook een AED (Automatische Externe Defibrillator) aanwezig. Hiervoor gaan we regelmatig op herhaling: elk half jaar.