Nieuws

En nog een nieuwsbrief

Beste sporters, Wat is het fijn om jullie weer te zien bij JustMove! Ik, wij worden er zo blij van om te horen hoeveel zin jullie hebben om te sporten en hoe erg jullie dit gemist hebben. Het waren voor mij hartverwarmende dagen met zoveel mooie bloemen, attenties en lieve teksten op kaarten. Dank jullie […]

Zal ik nog wel nieuws hebben?

Dag allemaal, Ik dacht: “Zal ik nog wel nieuws hebben?” Gekke gedachte, in tijden van covid-19! Er is een definitieve Ja op het openen van de sportscholen per 1 juli en ik ben daar super blij mee! JustMove is klaar om alle leden gecontroleerd en veilig te laten sporten en bewegen. Het belangrijkste nieuws is […]

Nog een paar stappen

Beste leden, JustMove is bijna zover om corona proof de deuren te kunnen openen. Er zijn nog een paar stappen die genomen moeten worden en dan kunnen we veilig en verantwoord ook binnen sporten.

We gaan weer open!

Beste leden, GOED NIEUWS! We mogen open per 1 juli en ooh wat kijken we daar naar uit! Het sporten binnen zal er een klein beetje anders uit zien dan anders, maar ook dit kan het team van JustMove natuurlijk prima aan. Jullie, leden van JustMove, kunnen met een gerust hart weer je workout komen […]

Prijzen

JustMove heeft drie aantrekkelijke lidmaatschappen: voor ieder wat wils.

Gym

€ 26 per maand
  • Zoveel fitness als je wilt
  • Geen groepslessen

1 les per week

€ 29 per maand
  • 1 groepsles per week
  • Kies zelf je les

Onbeperkt

€ 40 per maand
  • Zoveel fitness als je wilt
  • Zoveel groepslessen als je wilt

PERSONAL TRAINING

Personal training is een geweldig middel om je doelstellingen te behalen. Door een unieke combinatie van aandacht, focus, betrokkenheid en een persoonlijk plan, gaan we samen voor jouw succes.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn auto kwijt?

Naar de sportschool kom je natuurlijk op de fiets, dat is logisch! Is dit voor jou toch echt onmogelijk, dan houd je natuurlijk rekening met het parkeerbeleid.

Check eerst altijd of er ruimte is op de parkeerplaatsen voor JustMove. Zijn deze bezet, dan is er nog ruimte bij de brievenbus (Koolwijkseweg).

Let op: overdag zijn er weinig plekken beschikbaar, dus waar je je auto ook neerzet, het leidt tot overlast voor de omliggende bedrijven!

In de avonduren én op zaterdag kun je bij Buro 210 je auto kwijt in de parkeervakken.

Waar kan ik mijn (waardevolle) spulletjes kwijt?

We hebben kluisjes waarin je jouw (waardevolle) spulletjes kunt opbergen.

Hoe zit het met de hygiëne?

Bij JustMove vinden we het superbelangrijk dat je altijd een SCHONE sportschool aantreft. Er wordt dagelijks schoongemaakt, en tussendoor checken we geregeld douches en toilet. Maar je kunt zelf ook bijdragen door na gebruik van een apparaat even een doek erover te halen.

Die apparaten, zijn die wel in orde?

We hebben een monteur die tweemaal per jaar alle apparaten controleert en verzorgt. En mocht er tóch iets stukgaan, dan zal het ding binnen 24 uur gerepareerd worden.

Is er een kledingvoorschrift?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in onze sportschool. Daarom hanteren we een kledingvoorschrift waarin geldt dat je ‘van borst tot bovenbeen’ bedekt bent.

Privacy, foto’s en filmpjes

We maken best wel eens foto’s en filmpjes om aan anderen te laten zien hoe wij werken. Als jij daar op voorkomt zullen we je altijd vragen of je het oké vindt dat we het beeldmateriaal publiceren. Lees hier meer over privacy bij JustMove.

Is er een AED aanwezig?

In de sportschool is ook een AED (Automatische Externe Defibrillator) aanwezig. Hiervoor gaan we regelmatig op herhaling: elk half jaar.