Verplichte controle op de ‘corona-QR’

Beste leden van JustMove,

Vanaf aanstaande zaterdag 6-11-2021 zijn sportscholen verplicht te controleren op de corona-QR-code. In dit bericht vertellen we je er alles over.

Hoe zal de controle bij JustMove verlopen?

Bij binnenkomst zal er een medewerker klaarstaan om jouw QR-code te checken. Wil je deze alvast paraat houden? Zoek hem alvast de app op je mobiele telefoon op of zorg dat je de papieren versie bij de hand hebt.

De medewerker scant jouw QR-code. Bij een groen scherm mag je doorlopen en kun je de sportschool betreden. Is het scherm rood, dan heb je geen geldige corona-QR-code kunnen we je helaas niet toelaten.

Deze maatregel geldt voor alle personen boven de 18 jaar!

Binnenkort gaat het een beetje anders

We hopen binnen een niet al te lange tijd de QR-code te kunnen koppelen aan onze Virtuagym-app. Je QR-code wordt dan nog eén keer gescand. Jouw geldige QR-code wordt gekoppeld aan je lidmaatschap, en daarna hoef je dus niet elke keer opnieuw te scannen. Deze ontwikkeling is in volle gang! We hopen deze scanner snel te kunnen installeren zodat het voor zowel de leden als het team van JustMove gemakkelijker verloopt.

Geen mondkapjes

Omdat we de QR-code zullen scannen hoeven er geen mondkapjes gedragen te worden. Laten we de discussie over deze ontwikkelingen niet aangaan en JustMove vooral gebruiken om aan onze gezondheid en welzijn te werken.

Je lidmaatschap pauzeren

JustMove biedt je de mogelijkheid je lidmaatschap te pauzeren tot wanneer de QR-code niet meer nodig is binnen de sportschool, of tot wanneer je wel een geldige QR-code kunt laten zien.

Zodra er een nieuwe werkwijze is of er zijn andere ontwikkelingen,brengen we jullie zo snel mogelijk op de hoogte.

Tot zover!

Marloes
Team JustMove