We mogen weer!

Dag Trouwe Justmove leden!

Ten eerste wil ik jullie heel erg bedanken voor de support die ik wederom op allerlei manieren van jullie heb mogen ontvangen. Bijvoorbeeld door het door laten gaan van het incasseren van het lidmaatschapsgeld, het door velen van jullie elke keer weer een hart onder de riem steken, het niet opzeggen, door alle opties aanpakken om door te kunnen sporten en straks weer met goede zin (of iets minder goede 😉) de drempel over stappen. Heel erg veel dank, mede daardoor ben ik, zijn wij, in staat om de deuren weer te kunnen openen!!

Want vandaag hebben we heel goed nieuws gekregen. We mogen definitief de deuren van de fitness voor jullie openen. Na 5 maanden geen beweging in onze mooie Gym is het hoog tijd dat er weer bewogen en gezweet wordt. We kunnen vanaf woensdag 19 mei weer gebruik maken van de fitness, dit natuurlijk wel met wat regeltjes die ik je hieronder nog even puntsgewijs zal vertellen.

Voor de groepslessen is het nog even doorsporten zoals we de laatste 5 maanden al doen, maar ook hier zijn toch wat veranderingen! Ook deze zal ik hieronder benoemen. Ik verwacht al heel snel dat hier ook versoepelingen voor komen en dat we binnen 2 of 3 weken ook de groepslessen  weer binnen mogen geven.

Protocol fitness bezoek

 1. Je schrijft je in via de virtuagym app, voor het uur dat je wilt fitnessen. Bij het boeken van de les moet je alle coronacheck vragen met Nee kunnen beantwoorden.
 2. Je kunt 1 uur sporten om zo iedereen de mogelijkheid te bieden om te sporten.
 3. Heb je een fitnessmoment geboekt en je bent verhinderd, dan graag tijdig afmelden via de virtuagym app.
 4. Omkleden doe je thuis, de kleedruimten zijn (nog) gesloten.
 5. Je neemt je lidmaatschapspas, je handdoek en een bidon mee, die je gewoon bij ons kunt vullen.
 6. Je komt via de rechtervoordeur naar binnen, met een mondkapje op.
 7. Je meld je aan met je pas, je pakt een schoonmaakflacon met een schoonmaakdoekje en begint met je workout. Tijdens het sporten mag je je mondkapje af, wil je naar een andere plek, toestel of naar het toilet dan zet je het mondkapje weer even op.
 8. Maak na gebruik van materialen/ apparaten je spullen schoon, dit graag door het desinfect op de doek te spuiten en dan materialen /apparaten te reinigen en niet rechtstreeks, dit is voor het behoud van de apparaten en materialen.
 9. Houd te allen tijde 1,5 meter afstand.
 10. De schoonmaakflacon en schoonmaakdoek kun je bij het verlaten van de fitness in de bak naast de balie achterlaten. nu ook graag de rechterdeur gebruiken. Om de sportschool te verlaten weer graag de rechterdeur gebruiken.
 11. Tip… Start niet na 5 maanden niets doen met de gewichten die je toen gebruikt hebt! Bouw dit verantwoord op om blessures te voorkomen.
 12. Kunnen jullie ook niet wachten?

De opties voor de groepslessen vanaf 19 mei:

 • Bootcamplessen in het weiland bij Hetty (Koolwijkseweg 29 in Stolwijk)
 • Groepsles via ZOOM (zie het rooster in de virtuagym app)
 • Maximaal 2 personen kunnen bij JustMove in de groepslessenzaal een ZOOM les meedoen met de desbetreffende instructeur (je hoeft dan niet in beeld maar kunt wel gewoon de les volgen op de sportschool)

Wij verwachten dat de versoepelingen nu doorzetten en dat we binnen enkele weken alle groepslessen weer binnen kunnen geven.

Meedoen?

Wil je meedoen in de groepslessenzaal met een zoomles?

Meldt je dan aan in de virtuagymapp, live bij zoom en dan de betreffende les. LEUK toch!!

Je kunt de les met 1 van de instructeurs in de zaal meedoen, neem je handdoek en bidon mee, thuis omkleden. Ga via de rechter voordeur naar binnen met je mondkapje op en meldt je bij de receptie met je lidmaatschapspas daarna kun naar boven om de les mee te doen. Tijdens het sporten mag het mondkapje af.

Er zijn weer genoeg mogelijkheden om je sportmoment uit te voeren, welke kies jij???

Vanaf donderdag 19 mei zal ik iedereen weer meenemen in het incasseren van het lidmaatschapsgeld, mocht je hier vragen over hebben stel ze gerust!

Met heel veel goede zin kijken wij ernaar uit jullie weer te zien.

Groet,
Marloes