En nog een nieuwsbrief

Beste sporters,

Wat is het fijn om jullie weer te zien bij JustMove!

Ik, wij worden er zo blij van om te horen hoeveel zin jullie hebben om te sporten en hoe erg jullie dit gemist hebben.

Het waren voor mij hartverwarmende dagen met zoveel mooie bloemen, attenties en lieve teksten op kaarten.

Dank jullie wel voor alle steun, vertrouwen en loyaliteit. Ik durf zomaar te zeggen, dat ik de leukste leden heb van alle sportscholen bij elkaar!

Het is mooi is om te kunnen zeggen en te ervaren dat het nieuwe sporten goed gaat. Het opgeven in de app gaat goed. Alle instructies die nodig zijn om verantwoord te sporten worden goed ontvangen en opgevolgd. En natuurlijk denken jullie en wij ook wel eens: “Wat omslachtig…..” maar we houden ons hiermee aan de voorwaarden die nu eenmaal in het protocol staan.

Graag nog even aandacht voor het afmelden wanneer je na aanmelden voor een sportmoment toch niet komt. We merken dat dit wel eens vergeten wordt. Hierdoor kan een medesporter zich dan, ten onrechte, niet aanmelden. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. We zullen de mensen die dit vergeten, erop gaan attenderen dit de volgende keer wel te doen. We hopen op deze manier een ‘schoon’ systeem te hebben, met respect voor het nieuwe sporten!

Vanaf dinsdag 14 juli zal er ook weer Bodyboxx worden gegeven. Joost staat te trappelen om met jullie aan de slag te gaan.

Vanaf maandag 6 juli hebben we er een nieuwe collega bij: Nienke Verhart. Nienke zal jullie zowel in de fitness als bij de receptie begeleiden.

Heb je toch echt last van wat extra coronakilo’s en wil je adviezen over voeding, dan kun je deze vragen stellen aan Isabelle, onze voedingscoach. Isabelle is op vrijdagochtend van 10:00 tot 11:30 uur en vrijdagavond van 18:00 tot 21:30 uur in de fitness te vinden. Zijn dit niet de tijdstippen die in jouw agenda passen, stuur dan een mail met een terugbelverzoek van Isabelle naar info@justmove-stolwijk.nl 

Heb je buiten groepslessen gevolgd en wil je groepslessen blijven volgen, maar je hebt een fitnes lidmaatschap, dan kunnen wij je lidmaatschap upgraden naar een onbeperkt lidmaatschap op welk moment jij dit maar wilt. Het enige dat je hoeft te doen is even langs te gaan bij de receptie.

Bedankt voor jullie enthousiasme, gezelligheid en fanatieke sportgedrag de afgelopen dagen. 

Laten we hopen dat we dit nog lang met elkaar mogen doen.

Blijf fit!
Marloes