Zal ik nog wel nieuws hebben?

Dag allemaal,

Ik dacht: “Zal ik nog wel nieuws hebben?” Gekke gedachte, in tijden van covid-19!

Er is een definitieve Ja op het openen van de sportscholen per 1 juli en ik ben daar super blij mee!

JustMove is klaar om alle leden gecontroleerd en veilig te laten sporten en bewegen.

Het belangrijkste nieuws is dat alle lessen helaas toch binnen gegeven moeten worden. De gemeente verleent geen vergunning om na 1 juli nog buiten bij Hetty en Pieter op de Koolwijkseweg 29A te sporten. Dus tot 1 juli (dat is tot en met aanstaande dinsdag) kunnen we nog buiten sporten, en daarna zijn alle lessen binnen! De locatie van de twee bootcamplessen vertel ik jullie in de volgende nieuwsbrief.

We hebben geïnvesteerd in een supergoed ventilatiesysteem. Installatiebedrijf van der Hoeven legt hier nu de laatste hand aan zodat dit op 1 juli draait.

De airco in de groepslessenzaal wordt nu aangevoerd met verse lucht van buiten waardoor we deze zaal ook kunnen gebruiken. Dit zijn punten die benoemd zijn in het protocol verantwoord sporten van NL actief.

Het hele protocol van NL actief kun je hier downloaden en lezen:

Het inschrijven wordt door jullie al heel goed gedaan, dat is fijn. Zo kunnen we samen de regels goed handhaven die beschreven zijn in het protocol verantwoord sporten.

We houden het veilig bij JustMove, als we dit met elkaar doen! Om drukte te verspreiden zijn wij nu maandag, dinsdag en woensdag van 8:00-12:00 uur open en van 16:00-22:00 uur.

De ingang voor een bezoek aan de fitness is via de fietsenstalling. We vragen je hier te wachten op 1.5 meter afstand totdat een medewerker van JustMove je de toegang verleent.

De ingang voor deelname aan de groepsles is via de hoofdentree. Ook hier vragen we je te wachten op 1,5 meter afstand, zoveel mogelijk buiten, totdat een medewerker van JustMove je de toegang verleent.

Tijdens je bezoek aan JustMove zullen de medewerkers van JustMove je begeleiden en uitleggen hoe je veilig en verantwoord kunt sporten.

Volgens de laatste persconferentie is besloten dat er weer gebruik gemaakt mag worden van de kleedruimtes, douches en lockers.

Draag zorg voor een schone handdoek en een bidon bij elke sportmoment, anders kunnen we je helaas geen toegang verlenen.

Aan de sfeer is helemaal niets veranderd. Wij (Team JustMove) zijn nog steeds enthousiast, gemotiveerd, betrokken, sociaal en kijken er naar uit jullie weer te mogen ontvangen!

Groet,
Marloes