We gaan weer open!

Beste leden,

GOED NIEUWS! We mogen open per 1 juli en ooh wat kijken we daar naar uit!

Het sporten binnen zal er een klein beetje anders uit zien dan anders, maar ook dit kan het team van JustMove natuurlijk prima aan. Jullie, leden van JustMove, kunnen met een gerust hart weer je workout komen doen.

In deze nieuwsbrief zal ik vast een klein kijkje achter de schermen geven, en met welke veranderingen je als sporter van JustMove rekening moet/kunt houden!

Dit is nog niet het definitieve protocol, want dit is nog niet bekend. De brancheorganisatie is dit nog aan het opstellen. We weten als fitnessondernemers wel al wat richtlijnen. Van daaruit zijn we ons nu aan het voorbereiden.

Er zal een soort stappenplan voor de sporter komen. Dit zal er als volgt uitzien:

1. Een actief account op onze Virtuagym-JustMove app

Het belangrijkste is dat iedere sporter bij JustMove een actief account heeft op onze Virtuagym-JustMove app! Dit kan op je smartphone, maar ook op je computer.

Er kan één persoon per e-mailadres aangemeld worden. Delen jij en je partner hetzelfde e-mailadres, dan is het noodzakelijk dat er een tweede e-mailadres aangemaakt wordt. Elk account moet een eigen e-mailadres hebben.

Als je deze mail/nieuwsbrief hebt ontvangen is dat dus in orde! Heb je het met je sportmaat erover en blijkt diegene deze mail niet ontvangen te hebben, wijs diegene er dan op het account alsnog aan te maken en in de app te activeren. Zonder actief account kun je vanaf 1 juli niet sporten bij JustMove!

2. Aanmelden voor je sportmoment

Voor elke sportmoment ga je jezelf aanmelden. Dit doe je in het rooster in de app. Is het gekozen tijdstip en soort les, workout of fitnessmoment vol, dan plaats je jezelf op de wachtlijst. Als een andere sporter op hetzelfde gekozen tijdstip zich afmeldt, krijg je via de mail een reminder dat er een plekje vrij is!

Op deze manier regelen we dat er een gereserveerde plek voor je is als je wilt komen sporten. We voorkomen dat er te veel mensen binnen zijn. Daarom is reserveren belangrijk. En vergeet ook niet af te melden als je niet kunt komen. Je maakt dan een andere sporter blij.

3. Looproutes en omkleden

Je zult looproutes aantreffen die duidelijk op de vloer aangeven zijn. Omkleden doe je thuis. De kleedruimtes en lockers zijn buiten gebruik. Neem dus alleen het hoognodige mee. Je vult thuis je bidon en neemt natuurlijk net als voorheen een handdoek mee! De WC is wel toegankelijk.

4. Checks, 1,5 meter en poetsen

Bij binnentreden hebben wij door middel van vragen gecheckt of jij en je huisgenoten geen Covid -19 klachten hebben.

En dan ga jij gewoon lekker aan de slag en heb je alleen nog maar rekening te houden met 1,5 meter afstand tussen jou en je medesporters. Natuurlijk zorg je ervoor dat je alle materialen die je vast hebt gehad schoonmaakt. De volgende enthousiaste sporter vertrouwt ook op jouw medewerking dat hij of zij zich met een gerust hart kan gaan uitleven in de workout.

Wij van team JustMove hebben gezorgd dat de apparaten op 1,5 meter afstand van elkaar staan en dat er voor iedere sporter een eigen schoonmaakfles en schoonmaakdoek is.

Da’s een boel informatie

Voor nu is dit denk ik al heel veel informatie om tot je te nemen. Check nu alvast of je in de app kunt. Want echt, zonder app kun je geen reservering maken en kun je na 1 juli niet meer sporten. Zorg er dus voor dat je een eigen e-mailadres hebt én dat je de app geactiveerd hebt!

Er zal vanaf nu tot 1 juli elke week een nieuwsbrief-update zijn, zodat we alle vragen die er ongetwijfeld zijn voor 1 juli helder en beantwoord hebben.

Nog even hè. Als je nu denkt “Jippie ik ken Marloes heel goed, zij regelt wel dat ik me niet zelf hoef aan te melden”- dan heb je het mis. Ik ken jullie namelijk allemaal!!! Dat is ook de kracht van JustMove, maar hier houdt Corona geen rekening mee… Iedereen houdt zich aan de regels die nu zo belangrijk zijn om met elkaar Corona uit ons leven te krijgen. Het virus maalt niet om uitzonderingen.

Met heel veel zin kijken ik en het hele team van JustMove ernaar uit om de deuren van JustMove weer te openen.

Wat ik niet mag vergeten 🙂

Wat ook wel thuishoort in een nieuwsbrief is dat Joost (onze fysio-fitness collega) voor het eerst vader gaat worden. Hoe leuk is dat??!!

Volgende week weer meer nieuws over de heropening van JustMove!

Groet,
Marloes