JustMove en het coronavirus

Beste trouwe leden van JustMove,

Het sluiten van JustMove, in verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus, valt me zwaar en is helaas noodzakelijk. Los van mijn eigen zakelijke sores snap ik heel goed dat, dit voor jullie ook een tegenvaller is.

Ik vind het billijk om te stoppen met het  incasseren van het lidmaatschapsgeld. Er zal vanaf nu dus geen automatische incasso meer plaatsvinden.

De leden hebben nog twee weken gebruik kunnen maken van de incasso in de eerste week van maart die heeft plaatsgevonden. Dit is dan het verlies voor deze partij. Desgewenst zal ik, zodra we weer opengaan, deze groep mensen tegemoetkomen.

Voor de leden die een jaar vooruitbetaald hebben zal de periode die wij gesloten zijn geweest opgeschort worden: het jaar zal dus langer doorlopen.

Het posten van onlinefilmpjes van workouts doe ik gratis en graag… (nou ja graag, wel ver uit mijn comfort zone 🙂 ) Hiermee hoop ik de JustMovers te helpen en te enthousiasmeren om te blijven bewegen en zo hun weerstand te optimaliseren.

Voor nu deze update omtrent lidmaatschappen JustMove.

Blijf fit en gezond en wees aardig voor elkaar.
Groet,
Marloes