Menpower: Voer Voor Mannen

Aanstaande vrijdag avond is er een mannenevent bij JustMove: “Menpower”. Toegankelijk voor leden en niet-leden, maar… Alleen mannen! En dan boven de 16 jaar. JustMove heeft uitdagende activiteiten op het programma staan.

Programma

Vanaf 19:00 uur welkom met een aangenaam ontvangst!

19:15 – Kickboksworkshop/demo.

Er is plaats voor 14 deelnemers. Saimon (kickbokstrainer) geeft een pittige kennismaking met kickboksen. Handschoenen en beenbeschermers zijn aanwezig. Ook als je deze les al volgt mag je natuurlijk meedoen. Duur: ongeveer 45 minuten.
 

19:15 – Start Roeicompetitie

2 km roeien op weerstand 8. De snelste tijd betekent een prijs!
 

20:00 – Masterclass bankdrukken

Marcel (bodybuilderexpert) geeft een deze masterclass, waarna de competitie bankdrukken gestart kan worden. Wie het meeste gewicht wegdrukt wint een prijs!
 

Dit zijn de drie hoofdactiviteiten. Er echter nog heel veel andere activiteiten waar aan je kunt deelnemen. Maar daar kunnen we nog niet te veel over verklappen.

Een massage na al deze inzet is misschien wel gewenst, dus Improve (vertegenwoordigd door Joost Van Niekerk) is de man die jou verlost van de pijnen na deze workouts.

Tussen deze activiteiten door kun je jouw gespaarde baard laten trimmen, scheren en/of knippen. Dit kun je laten doen bij een echte barber van Jack Styles Barbershop Gouda. Er verzorgd uitzien is helemaal 2017!

De avond zal met lekker beats opgepimpt worden door DJ Justus.

Na al deze inspanning kun je een proeverijtje van Wijn of Bier verwachten, mits jij een gouden munt weet te bemachtigen! Deze gouden munten worden uitgereikt door Carola en Marloes. Zij zijn (naast hun rol als excuusvrouw) de commissarissen van de activiteiten. Om corruptie te voorkomen is voor deze onkreukbare dames van onbesproken blad gekozen.

En hier is de poster (PDF)!