What Women Want was een groot succes!

Zaterdag 7 januari beleefden we “What woman Want” bij JustMove: een event voor alleen vrouwen…

Excuus-mannen

Deze heren zingen (nog?) niet in het koor
Er werd echter ook een aantal excuus-mannen aangetroffen, bijvoorbeeld in het koor Just Sing dat naarstig op zoek is naar zangers! Het koor gaf een mooi optreden, vervolgd door een prima klinkende workshop.

Succes

De achttien deelnemende ondernemers leverden allemaal op hun eigen wijze hun uitstekende bijdrage. Mode werd getoond tijdens de modeshows, voor beauty waren er adviezen, en natuurlijk was het leuk snuffelen bij allemaal leuke sieraden en andere hebbedingetjes. Wie weet wordt dit wel een jaarlijks terugkerend evenement?

Portretten en duofoto’s

Ging je op de foto bij Wouter? Klik voor de superleuke potretten of duofoto’s op deze link!