Een eigen kledinglijn voor JustMove!

JustMove heeft een heuse eigen kledinglijn! Deze is ontworpen door Carla Rietveld, FLore Fit. De kledinglijn is speciaal gemaakt voor de JustMove-sporters, en ook dus alleen te verkrijgen bij JustMove.

Er zijn mooie kwalitatieve sportstoffen gebruikt. De kleding heeft de perfecte pasvorm. Carla en Marloes hebben samen gekeken naar de doelgroep binnen JustMove en hier is de kledinglijn naar ontworpen.

Wat hebben we voor je?

Er zijn Hoodies, sportleggings, haltertops, singlets, sporttop’s met een mouwtje, sweaters en een kekke fel gele racebacktop.

Op alle items is het JustMove logo te vinden.

Binnenkort zullen we op deze pagina tonen hoe de kleding er precies uitziet, maar op de open dag va n3 september kun je alles natuurlijk live komen bewonderen.