Verhuizen

Ik ken de dooddoeners en ik betrap mezelf er wel eens op dat ik ze ook gebruik.

Ondernemen is risico’s nemen

Stilstand is achteruitgang

Investeren is de toekomst

En oh ja, ik ken er nog eentje:

Hardlopers zijn doodlopers

Dus wanneer doe je het nu goed?!

Zo’n 2,5 jaar geleden begon ik aan mijn avontuur en richtte ik JustMove op. Ik had mijn plan klaar en geloofde erin, maar of ik echt wist waar ik aan begon? NEE, dat denk ik niet!

Ik heb mijn plan klaar, ik geloof erin en ik ga ervoor: JustMove gaat verhuizen en groeien.

En misschien hoor ik dan nu te zeggen dat ik deze keer wél weet waar ik aan begin. Nou, je kent me al een beetje en raadt het dus al: dan zou ik liegen! De onzekerheid is zo verrekte spannend en energievretend… Maar ik doe ’t! JustMove gaat verhuizen en groeien.

FB-moves

Ik heb mijn plan klaar, ik geloof erin en ik ga ervoor. Maar fuck verdorie, soms zou ik even in de toekomst willen kijken. Gewoon om een zekerheidje te hebben.

Toch houdt het mij niet tegen om deze stap dan maar na te laten. Hoe goed is het niet om jezelf uitdagingen te geven? Mijn moto is altijd “Dan moet ik ook gewoon, ik kan niet half iets doen.” Voor mijn omgeving is dat echt vaak verrekte lastig en ik zeg nu alvast tegen mijn naasten:

Sorry voor de komende 5 jaar!

Waarom, waarom, waarom

Natuurlijk kan JustMove blijven zoals het nu is. 15 groepslessen in de week en personal training: niks mis mee. De sfeer is leuk, de lessen zijn vol (daar hebben we een puntje), personal training lukt ook met het materiaal wat ik nu in huis heb, dus waarom veranderen? Waarom groeien? Laat ik het eens voor mezelf op een rijtje zetten.

 • Geen wachtlijsten voor lessen meer
  De nieuwe zaal voor de groepslessen zaal is 150 M2
 • Een nog grotere groep mensen kennis laten maken met JustMove, door middel van fitness!
  JustMove is niet alleen maar sporten, het is veel meer 🙂
 • Bedrijfssport kan nu ook. Daar heb ik goeie ideeën over (lees: dat vind ik een uitdaging)
  Vrachtwagenchauffeurs, kantoorpersoneel, brandweermannen en -vrouwen: allemaal werkzaam dichtbij JustMove.
 • Meer tijden en variatie voor bewegen, gewoon in je eigen dorp.
  Dus op dinsdagavond een groepsles en op vrijdagochtend een rondje fitness, het kan en het mag binnenkort!
 • De 10 timeskaart blijft (zal wel ietsje meer gaan kosten), maar ik geef je ook de mogelijkheid tot een abonnement dat echt voordelig voor je is als je een regelmatige sporter bent.

Ik zie nog zoveel mogelijkheden 😉

Maar wat is nu bovenal mijn drijfveer?

Mensen, jullie, te laten bewegen op een verantwoorde en prettige manier die bij hen past. Sommigen van jullie willen niet alleen binnenkomen en het sportding doen, maar ook gehoord worden. Anderen willen ongestoord een half uurtje op de loopband. Zo creëer ik voor iedereen ruimte bij JustMove om op een fijne manier te sporten.

#119/366 Push-ups

Als je bij JustMove sport mag je jezelf zijn. Onhandig, onervaren, of juist heel goed en meer willen. Je mag hijgen in de les, bijna flauwvallen en je arm uit de kom laten gaan (dat laatste liever niet), maar ik zal er voor waken dat je met een voldaan gevoel naar huis gaat. Ik ben er voor je om je te motiveren, te enthousiasmeren en je doelen te laten behalen.

Dat is naar mijn idee de kracht van JustMove en daar zal ik mijn stinkende best voor blijven doen om dit in het nieuwe pand weer neer te zetten en te behouden! JustMove groeit, maar blijft ook gewoon hetzelfde.

Stel je vragen!

Ik begrijp dat er vragen zullen zijn over deze nieuwe move. Stel ze gerust, kom bij mij en stel je vragen, Neem geen dingen zomaar aan, dit zou zonde zijn voor de moves die nog komen gaan (hee, rijmt dit echt) En jouw vragen helpen mij om de dingen nog beter te maken.

Tot slot… Soms gebeuren er dingen in ’t leven waarvan je denkt “Waarom nou!” of “Waarom gebeurt dit mij nou.” Ik hou mij dan altijd vast aan dat HET ZO ZAL MOETEN ZIJN!

Volgens mij moet dit, deze verhuizing en groei, ook zo zijn. Ik voel zoveel gunfactor om me heen! Ik ervaar zoveel hulp en meedenken waar ik niet om vraag maar die aangeboden wordt- dan kan het alleen maar DAT DIT ZO ZAL MOETEN ZIJN.

En mede door en voor deze mensen ga ik ervoor zorgen dat deze move een zo groot mogelijke aanwinst voor ons dorp zal zijn.

immovable fate

Het toeval maakt veel fouten goed waar het verstand geen raad mee zou weten.

Toeval. Lot. Bestemming. Het zijn allemaal namen voor mysterieuze krachten in het universum. Soms maak je er zo’n puinhoop van dat erg geen uitweg meer lijkt. En dan plotseling gebeurt het volstrekt onverwachte, waardoor alles in één keer is opgelost. Toeval of niet?