Een vooruitkijkende terugblik

Terugblik!

2015 was voor JustMove een jaar met inzichten krijgen, mooie uitdagingen, kansen krijgen en groei.

Vier nieuwe lessen in 2015 erbij

Dennis-Ansems

Kickboksen is de eerste les die ik niet zelf geef bij JustMove. Dat was voor mij wel ‘een dingetje’ hoor.

Dennis Ansems is geen onbekende in de kickbokswereld. Hij traint de allerbeste Kickboksers van Nederland onder wie zelfs twee wereldkampioenen. Dennis is een geweldig motiverende trainer met veel aandacht voor techniek. Door zijn achtergrond als mental coach zorgt hij ook voor een stuk mentale training: “Hoe kan ik beter worden in mijn stoten als ik daar een gevoel bij heb”. Dus voor iedereen die wil kickboksen, kom deze training ervaren.

Knockout is een zwaardere uitvoering van Piloxing met veel piekbelasting:

  • superenergieke muziek
  • boksen
  • pilates
  • knockout-rondes

Het is een 45 minuten durende workout die zo snel gaat dat je geen tijd hebt om na te denken en die dus ook zo om is.

D71_9125

Denise geeft deze les die haar op het lijf geschreven is! Pittig energiek en uitdagend 😉 Knockout is een les voor fitte mensen die nog fitter willen worden.

Stretch&relax

Dat er behoefte aan ontspanning is, dat blijkt wel. Wát een animo voor deze les! En dat begrijp ik ook. We krijgen het met z’n allen steeds drukker, en we hebben steeds meer ballen hoog te houden, de lat ligt hoog. Hoe fijn is het dan niet om een moment in de week te ontstressen, om terug te keren naar je innerlijke rust en aandacht te hebben voor de basis: je ademhaling!

In deze les hebben we veel aandacht voor stretch. Hoe soepeler je lijf, hoe lekkerder je je voelt.

Core Stability (only for men)

Dé regelrechte HIT van 2015 bij JustMove is Core Stability (only for men). In november startten we hiermee en nu al hebben we een zeer gemêleerde groep mannen: verschillende leeftijd, verschillende achtergronden, verschillende fysieke gesteldheden. En dat is nou net hoe ik het graag zie!

In deze les hebben we vooral aandacht voor rompstabiliteit en balans, waarmee veel rugklachten voorkomen en/of beheersbaar kunnen worden. Buikspieren zijn hierbij erg belangrijk- en deze worden dan ook goed aangepakt.

LHOR 2

Al na één zeer geslaagde editie leek de Local Heroes Obstacle Run een klassieker te zijn. In 2015 organiseerden we de tweede run. Binnen 2,5 dag waren we uitverkocht met ruim 500 deelnemers! Op de dag zelf zagen we zo’n 1500 bezoekers en haalden we ruim €12.000 op voor KWF. Het was een kleurrijke dag met wederom een gouden randje. De dag was niet mogelijk geweest zonder de bijdragen van sponsors en vrijwilligers!
 

JustMove ging internationaal

Ik maakte een mooie trip als personal trainer met een groep van 40 vrouwen naar Sienna in Italië. Dat was een geweldige ervaring, om nooit te vergeten!

italie-03
 

Minder goed…

Zijn er dan ook dingen die niet zo goed verlopen zijn… Absoluut !

    D7C_7173

  • Wat ik jammer vind dat er in de zomerperiode een stuk minder aandacht voor de lessen is dan in de in de winter. Dat is een uitdaging voor 2016.
  • De zumba is van het lesrooster af. Het instuderen van dansmoves instuderen kostte mij slapeloze nachten 😉
  • In 2015 waren de weken te kort voor alle ideeën die ik had! Gelukkig hebben we 2016. Daarom: vooruitkijken!

Vooruitkijkend

SAVE THE DATE voor LHOR3: 11 Juni 2016. Wat een feest blijft dat om te mogen organiseren!

Ik heb grootse plannen voor uitbreiden van JustMove, zodat er meer ruimte is in de groepslessenzaal. Met meer ruimte kan ik ook bedrijfssport starten- staat op mijn verlanglijstje.

nieuwjaar-alles-is-mogelijk-mwIk kreeg een mooi kaartje van een dierbare vriendin, met daarop de tekst:

ALLES IS MOGELIJK IN EEN NIEUW JAAR

Is dat geen mooie?

En dan kom ik weer terug op wat ik al zo vaak benoem met sporten. Stel haalbare doelen. Als je een (realistisch en haalbaar) doel hebt, wordt het hele leven een stukje makkelijker. Ik heb een doel voor JustMove in 2016.

JustMove mag groter, mag breder qua aanbod zijn, maar moet laagdrempelig blijven, moet comfortabel zijn, mag best een beetje hip zijn want daar blijven we jong bij 😉 Is het een haalbaar doel? Dat ben ik aan het onderzoeken!

Eén ding is voor mij heel duidelijk: ik kan het niet alleen. En hulp wordt er geboden in het meedenken, in het doen. Daarmee komen twee andere doelen voor mij om de hoek kijken: ik mag best leren om hulp te vragen en om hulp te accepteren. Als dat me lukt, dan weet ik zeker dat JUSTMOVE 2.NUL er komt! Het geheim om mijn doel te bereiken bestaat slechts uit 1 woord: Doorzetten!

Intelligentie en talent zijn slechts de eerste stappen op weg naar succes. Tegenslagen verwerken en volhouden op je pad, dat is de kunst.

Met alleen een schitterend ontwerp komt jouw droompaleis er niet. Wel door geduldig steen op steen te stapelen.