Bijna herfst? Nee hoor, nieuwe lessen

Er zijn twee nieuwe lessen bij JustMove: JustBeFit en KnockOut!

JustBeFit

De JustBeFit voedingscursus word gegeven door Carola Koppe. Zij is een gediplomeerd voedingscoach. Gedurende 7 weken zal ze de eyeopener zijn voor iedereen die gezonder wil leven. Door gezonde voeding en voldoende beweging zul je je fitter en energieker voelen met een maatje minder… geweldig toch!!

JustBeFit gaat om gezellige leerzame lessen voor iedereen die een gezonde levenstijl nastreeft, inclusief voedingsplan.

Bekijk hier de poster! (PDF)

KnockOut

Voor de geoefende sporter of de sporter die op zoek is naar een uitdaging is er deze allernieuwste workout van JustMove. Een voltreffer als het om resultaat gaat! De KNOCKOUT is een korte (slechts 45 minuten) maar zeker intense training.

Deze atletische versie van piloxing brengt jou in 6 rondes naar een compleet nieuw niveau van fysieke fitheid met een ultiem resultaat. De aanstekelijk, energieke muziek helpt je door de moeilijke momenten!

Bekijk hier de poster! (PDF)