Cheyenne stelt zich voor

Marloes wordt sinds een tijdje ondersteund door Cheyenne. Zij geeft de lessen Zumba en stelt zich persoonlijk aan ons voor!

cheyenne-800Hoi Allemaal,

Mijn naam is Cheyenne en ik ben 22 jaar oud. Ik geef sinds 2 maanden de Zumba les bij JustMove op woensdagavond van 20.15 tot 21.15 uur 🙂

Dansen is altijd al mijn grote passie geweest! Ik heb een dansopleiding gevolgd en veel ervaring opgedaan in het lesgeven van Hip Hop/Streetdance en Zumba bij verschillende sportscholen. Ik werk fulltime als Office & Marketing assistant maar blijf het heel leuk vinden om daarnaast nog les te geven. Mijn passie voor dansen wil ik dan ook graag met jullie delen tijdens mijn lessen!

Wat is Zumba eigenlijk?

Zumba is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op Latin en wereldmuziek zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton, maar ook Dancehall en Hip Hop. Zelfs wanneer je nog nooit hebt gedanst zal je ongetwijfeld veel plezier beleven in mijn Zumba les. De vrolijke muziek werkt aanstekelijk!

De les bevat een intervaltraining met langzame en snelle ritmische bewegingen om de uithoudingsvermogen te vergroten en calorieën te verbranden. Zumba helpt om je lichaam te vormen en je conditie op peil te houden op een leuke manier!

Share the fun en neem je vrienden of vriendinnen mee naar mijn Zumba les voor een sportief avondje uit!

Groetjes,
Cheyenne