De rittenkaart en het lidmaatschap: wat gaat er veranderen?

Met de verhuizing gaan er voor de sporters bij JustMove een paar dingen veranderen. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje. 

De 10 timeskaart

De 10 timeskaart waar nog ongebruikte strippen op staan kun je op twee manieren inwisselen of opbruisen.

  1. Inleveren: dit kan op 3 september, waar de strippenwaarde (7 euro per strip )van de aanbiedingsprijs afgetrokken wordt. De strippenkaart moet dan wel ingeleverd worden op 3 september! Dit is dus een jaarkaart in 1 keer afrekenen (contant of per pin) minus de strippen die niet op zijn. Let op: dit kan dus alleen op de open dag op 3 september!
  2. Opmaken: dit kan zowel voor een GYM bezoek of een groepsles. Daarna kun je een lidmaatschap afnemen. Je lidmaatschap gaat dan dus later in. Dit kun je ook op de open dag regelen.

Lidmaatschap en de membershipcard

Iedereen die een lidmaatschap afsluit, is verplicht een membershipcard aan te schaffen. Deze kost €5,-  Houd je hier dus rekening mee als je gebruik wilt maken van de openingsaanbieding? De membershipcard zit niet bij de prijs inbegrepen die op de flyer staat!